Kontakto


Mund te na kontaktoni ne numrat e celularit:

  • +355 68 222 111 2
  • +355 68 246 099 9

Ose, ne adresen e emailit: info@saintgeorge.al

Mund te na gjeni dhe ne Facebook: Saint George Hotel